Albire dentară performantă, cu ZOOM Advanced Power!

Albirea dentară cu lampa profesională ZOOM Advanced Power este considerată albirea cu cele mai bune rezultate pentru că deschide culoarea dinților cu până la 8 nuanțe.

Atunci când structura dintelui este sănătoasă, ești mulțumit de forma dinților și doar culoarea este cea care te deranjează, poți apela cu încredere la soluțiile de albire dentară.

Albirea dentară cu lampa profesională ZOOM Advanced Power este considerată albirea cu cele mai bune rezultate pentru că deschide culoarea dinților cu până la 8 nuanțe și, în același timp, dispune de un sistem special de protecție a smalțului și gingiei. Albirea dentară ZOOM Advanced Power este o procedură inofensivă și lipsită de disconfort, iar timpul redus de tratament, precum și nuanțele foarte luminoase obținute fac ca aceasta să fie foarte solicitată de către pacienți.

Această procedură este căutată mai ales de pacienții pentru care timpul este foarte prețios, iar sistemele de albire la domiciliu sunt obositoare.

ZOOM Advanced Power: pentru dinți mai albi, mai strălucitori.

De asemenea, albirea dentară cu lampă este foarte utilă și indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet fără cusur într-un interval de timp foarte scurt (căsătorii, party-uri, conferințe, diverse evenimente mondene).

Cu ajutorul sistemului de albire dentară ZOOM Advanced Power se obțin rezultate într-un timp scurt. Albirea profesională în cabinet poate oferi rezultate de până la câteva nuanțe, iar dinții devin mai albi și mai strălucitori în mod vizibil. În timpul procedurii, buzele și gingiile pacientului vor fi acoperite, protejate, lăsând dinții liberi. Apoi, gelul de albire se va aplica pe dinți, iar lumina specială se va așeza deasupra lor pentru a activa şi a spori intensitatea albirii. În timp ce dinții beneficiază de procesul de albire, pacientul se poate relaxa.

Sistemul de albire dentară cu ZOOM Advanced Power presupune o procedură minim invazivă ce constă în aplicarea unui gel pe suprafaţa dinţilor şi activarea lui cu ajutorul luminii aparatului, în şedinţe de câte 15 minute.

Alegeți albirea dinților în cabinet, pentru o ședință rapidă, de scurtă durată, care durează aproximativ o oră.

ZOOM Advanced Power- Albire dentară profesională eficientă și sigură.