Aparatele dentare îţi oferă soluţia invizibilă pentru un zâmbet vizibil

Ai încredere, zâmbeşte!

foto-articol-gutiereDinţii strâmbi sau înghesuiţi creează probleme, nu doar de natură estetică, ci şi de ordin medical. Sunt greu de întreţinut, pot facilita apariţia cariei dentare, a bolii parodontale, iar în timp se poate ajunge la pierderea dinţilor.

O soluţie importantă de tratament în ortodonţia modernă o reprezintă aparatele dentare invizibile. Aparatele dentare invizibile folosite pentru alinierea dinţilor oferă rezultate optime şi un nivel ridicat de confort pentru pacient. În plus, acestea au avantajul pot fi folosite de orice persoană, indiferent de vârstă.

Gutierele transparente sunt eficiente, estetice şi confortabile

Tratamentul ortodontic prin folosirea aparatelor dentare invizibile oferă rezultate optime şi precise într-o perioadă scurtă de timp. Gutierele sunt confecţionate dintr-un material transparent, de aceea sunt apoape invizibile, ceea ce face ca pe toată perioada tratamentului să puteţi zâmbi fără nicio grijă. Sunt netede, fără bracketi sau arcuri, pot fi aplicate şi îndepărtate uşor şi rapid în orice moment, ceea ce le face confortabile.

Etapele tratamentului

Consultaţia. Primul pas în aplicarea tratamentului de îndreptare a dinţilor îl reprezintă vizita la medical specialist ortodont. Medicul ortodont evaluează situaţia în vederea stabilirii planului de tratament individualizat pentru fiecare pacient în parte.

Amprentarea. Luarea amprentelor pentru arcada superioară şi cea inferioară reprezintă baza stabilirii planului de tratament.

Realizarea alignerelor. Gutierele se realizează într-un laborator specializat, ceea ce face ca acestea să fie confecţionate cu precizie pentru fiecare pacient.

Tratamentul. Medicul specialist ortodont monitorizează progresul tratamentului la interval regulate de timp. Pentru obţinerea celor mai bune rezultate, se vor lua noi amprente pe parcursul tratamentului pentru confecţionarea de noi gutiere.

Tratamentul se desfăşoară în mai mulţi paşi, fiind utilizate materiale de grosimi progresive. Acest lucru conferă o adaptare treptată a dinţilor la forţele exercitate, ceea ce face ca dinţii să fie aliniaţi eficient în condiţii de confort pentru pacient.

Dr. Daniela Zaharie
Medic Specialist Ortodont
Uniklinic Timişoara

Anisoara Criste

Experienta, profesionalism si suflet in meseria aleasa. O echipa deosebita. Felicitari! 🙂

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.