Despre Uniklinic

Suntem o echipă de medici profesionişti, pasionați, entuziaști, cu amplă experienţă în domeniul stomatologiei, care te ajută să zâmbeşti cu încredere!

De ce sã ne alegi?

Preţuim valorile umane, promovăm competenţa şi inovaţia.


Deviza noastră – CALITATE FĂRĂ COMPROMISURI – se reflectă în pregătirea continuă a echipei medicale și în dotările celor două clinici, din Timișoara și Deva.

Tehnologia de ultimă generaţie de care dispunem sunt atuurile noastre în beneficiul pacienților: dispariția completă a durerii prin anestezia fără ac şi anestezia computerizată, precizie maximală în realizarea lucrărilor datorită amprentării digitale prin scanare intra-orală, diagnostic precis şi doze reduse de radiaţii (cu până la 90%), prin folosirea radiologiei digitale, inclusiv radiologie 3D.

Oferim pacienților servicii stomatologice complete, de înaltă calitate: implanturi dentare, protetică pe implanturi, tratamente parodontale, ortodonție, estetică dentară, tratamente specializate pentru copii de toate vârstele, radiografii dentare digitale, simple și panoramice, teleradiografii digitale.

La Uniklinic, folosim geluri și spray-uri anestezice pentru fiecare manoperă cu potențial de disconfort pentru pacient, care fac pătrunderea acului imperceptibilă. Deasemenea, acele folosite sunt siliconate și ultra-subțiri, astfel încât nu sunt simțite de către pacienți. În acest fel, durerea dentară devine o amintire îndepărtată, iar pacientul poate zâmbi larg și fără teamă.În clinicile noastre, din Timișoara și Deva, asigurăm cele mai bune condiţii pentru sterilizarea instrumentelor și a suprafețelor de lucru, prin alocarea unui spațiu dedicat exclusiv activității de sterilizare, utilizarea extensivă a materialelor de unică folosință, respectarea strictă a celor mai exigente norme sanitare și protecția încălțămintei pacienților, prin înfoliere.

Sistemul de management al calității implementat în clinicile noastre, ISO 9001:2015, certificat de AJA Europe, reflectă la nivel internațional garanția calității serviciilor pe care le oferim pacienților noștri și îmbunătățirea continuă a acestora.


Vă aşteptăm în clinicile din TIMIȘOARA, Bd. Eroilor de la Tisa nr. 20A şi DEVA, Str. Liliacului Nr. 1.

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.