Ce înseamnă astăzi “STOMATOLOGIA IDEALĂ”?

În ultimele decenii, tehnologiile introduse în stomatologie au contribuit la evoluţia semnificativă a numărului şi calităţii serviciilor disponibile pentru pacienţi.

dinte perfect

 

Nu cu mult timp în urmă, stomatologia era o profesie mult mai simplă. În majoritatea cabinetelor dentare activitatea se baza pe curățarea și obturarea leziunilor carioase, care erau și mai frecvente decât în prezent. Era disponibilă doar o gama limitată de opțiuni din cadrul stomatologiei cosmetice, chiar și ortodonția era destinată preponderent pentru copiii familiilor prospere.

Lucrurile s-au schimbat în mod clar!

În ultimele decenii, medicina dentară a suportat o adevarată explozie în ceea ce privește tehnologia și numărul serviciilor disponibile pentru pacienți. Multe dintre aceste servicii sunt solicitate de publicul general, fiind accesibile pentru un număr tot mai mare de pacienţi. Toate inovaţiile tehnice, combinate cu orientarea opţiunilor pacienţilor către stomatologia cosmetică şi electivă, a condus la conturarea întrebării: Care este tratamentul ideal?

Pentru a crea o abordare cuprinzătoare a tratamentului ideal pentru pacienţi trebuie respectate următoarele obiective:

  • Asigurarea unui diagnostic complet pentru toti pacienţii, inclusiv parodontal, odontal, estetic, implantar şi ocluzal.
  • Educarea pacienţilor despre toate aspectele privind sănătatea lor orală pentru rezultate terapeutice optime; de asemenea se explică şi dacă diagnosticul reprezintă o problemă pe termen scurt sau lung.
  • Crearea planurilor de tratament ce explică toate opţiunile ideale şi de ce acestea sunt diferite şi/sau mai bune decât alte opţiuni.

Prin promovarea tratamentului ideal, clinicienii permit pacienților să beneficieze de o sănătate orală optimă!

Ca multe alte profesii, medicina dentară a devenit mai complexă cu trecerea fiecărui an. Noile servicii prezintă oportunităţi mai mari atât pentru pacienţi, cât şi pentru stomatologi. Odată ce medicul stomatolog şi-a stabilit propria definiţie a tratamentului ideal, acesta trebuie prezentat pacienţilor într-o manieră educaţională, care să îi conştientizeze nu doar asupra opţiunilor, ci şi în ceea ce priveşte ramificaţiile în finalizarea sau nefinalizarea tratamentului.

Pentru a respecta cele mai perfomante standarde în domeniul stomatologic, Uniklinic foloseşte în clinicile sale tehnologii de ultimă oră.

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.