Clinica stomatologică – soluția optimă pentru tratamente complete

Clinica stomatologică modernă oferă, în primul rând, acest avantaj: integrarea specialităților stomatologice, tratamentele fiind realizate în mai multe săli (cabinete individuale).

De ce să alegi clinica stomatologică, atunci când ai nevoie de un tratament dentar?

Știi deja imaginea: intri într-o scară de bloc, deschizi o ușă, în spatele căreia medicul stomatolog își are cabinetul individual unde lucrează, de obicei singur, de multe ori fără asistentă. Ei bine, vremea cabinetelor dentare situate la parter de bloc este de acum apusă. În ziua de astăzi, stomatologia este “spartă” în multe specialități, unui singur medic fiindu-i cu neputință să exceleze în toate.

Se impune, astfel, specializarea într-un domeniu pe care să îl stăpânească impecabil. Cu alte cuvinte, atunci când nivelul de complexitate al cazurilor crește, nu ne putem adresa unui medic stomatolog “bun la toate”. Este absolută nevoie de colaborarea între doi, trei și chiar mai mulți specialiști, de exemplu între endodont, chirurg și parodontolog. Sau între specialistul în implantologie orală și ortodont ș.a.m.d.
cabinet dentar modern.

Se pune întrebarea cum are acces pacientul acces la toți acești specialiști. Cel mai ușor este atunci când specialiștii se află sub un singur acoperiș, într-o CLINICĂ DE STOMATOLOGIE, astfel încât pacientul să nu fie nevoit să colinde prin tot orașul pentru a-și rezolva problemele stomatologice. Pentru că, în general, o problemă stomatologică ”nu vine singură”.  O banală carie poate necesita o radiografie, iar dacă nervul dintelui este afectat, un endodont va trebui să consulte pacientul pentru a stabili un eventual plan de tratament de canal. Dacă în colectivul clinicii se regăsește și un pedodont, pot beneficia și copiii pacienților adulți de tratamente speciale. Clinica stomatologică oferă servicii stomatologice ”all-in-one”.

O clinică stomatologică modernă oferă, în primul rând, acest avantaj: integrarea specialităților stomatologice, tratamentele fiind realizate în mai multe săli (cabinete individuale).

Și mai este ceva: poți beneficia, în cele mai multe clinici, de investigații radiologice complete, inclusiv radiografii 3D. La fel, un mare avantaj, întrucât pacientul nu este purtat prin alte locuri pentru o banală radiografie.

Dacă la toate acestea se adaugă proximitatea unui laborator dentar, orar de funcționare extins și, nu în ultimul rând, parcare proprie, atât de folositoare în zilele noastre, se înțelege cu ușurință de ce doar o clinică stomatologică poate răspunde nevoilor de sănătate dentară și estetică ale omului modern.

În clinicile noastre din Timișoara și Deva, răspundem pozitiv nevoilor pacienților noștri!

Robert

Un cabinet stomatologic excelent. Recomand tuturor care au probleme sau vor doar sa apeleze la servicii de implantologie.

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.