Primul sistem natural de protecţie a dinţilor: pentru un zâmbet care durează o viaţă

La fel cum corpul nostru are nevoie de îngrijire pentru a fi sănătos şi a arăta bine, şi dinţii necesită o grijă permanentă.

La fel cum corpul nostru are nevoie de îngrijire pentru a fi sănătos şi a arăta bine, şi dinţii necesită o grijă permanentă. Cu timpul, dinţii îşi pot pierde din nutrienţii necesari, iar rezistenţa lor scade din cauza proceselor de albire, a alimentelor sau băuturilor acide, precum şi ca urmare a procesului natural de îmbătrânire.

protectie-dinti

Pentru o protecţie de durată a dinţilor, există mai multe soluţii la dispoziţia pacienţilor. Astfel, dinţii pot fi revitalizaţi cu paste speciale care contribuie la menținerea  aspectului  perfect al  zâmbetului. Aceste paste protejează dinții împotriva atacurilor acide determinate de alimentaţie și contracarează efectul  eroziunilor dentare.

Tooth Mousse este o pastă care oferă apărare naturală împotriva cariilor şi este ideală pentru persoanele care prezintă sensibilitate dentară, pete albe pe dinţi şi pentru pacienţii care poartă aparat ortodontic fix, în vederea prevenirii apariţiei petelor albe.

MI Paste Plus împiedică înmulţirea bacteriilor, protejând dinţii împotriva modificării Ph-ului din placa bacteriană, îmbunătaţeşte remineralizarea şi intensifică fluorizarea dinţilor.

Tooth Mousse şi MI Paste Plus se pot aplica acasă cu multă uşurinţa, înainte de culcare, lăsându-se să acţioneze peste noapte.

Medicul stomatolog vă poate recomanda produsul potrivit, după o evaluare de specialitate.

 

Andreea Onea

O clinica de vis 😊personal deosebit. Atmosfera primitoare🙏

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.