Soarele din zâmbetul tău!

Verificați, controlați, anticipați! Apoi, zâmbiți! Pentru că zâmbetul îndepărtează barierele, apropie oamenii, unește spiritele.

Starea de bine ni se citește pe față. Iar o față fericită are lumină în ochi și strălucire în zâmbet.

Este vară, e vacanță și starea de bine este amplificată, acum, de pregătirile de concediu și de așteptarea zilelor petrecute împreună cu cei dragi, cu prietenii sau familia, la munte sau la mare. Desigur, zâmbetul ne însoțește la fiecare pas. Iar zâmbetul unui om fericit este, în primul rând, un zâmbet sănătos.

zambet de vacanta

Așadar, atunci când ne pregătim de concediu, ar fi bine să avem grijă ca zâmbetul nostru să nu aibă de suferit, astfel încât să avem un ”zâmbet de vacanță”. Să realizăm o ”revizie” a danturii pentru a evita disconfortul pe care îl poate cauza o durere de dinți sau o sensibilitate la rece. Vă sugerăm, așadar, ca înainte de a pleca în vacanță, mai ales atunci când destinația este într-o altă țară, să efectuați un control de rutină la medicul dvs. stomatolog. Nu va fi cazul să remediați în acel moment toate problemele dentare dar, cel puțin, veți cunoaște exact care este situația și veți putea preveni eventualele mici neplăceri.

Verificați, controlați, anticipați! Apoi, zâmbiți! Pentru că zâmbetul îndepărtează barierele, apropie oamenii, unește spiritele.

VACANȚĂ CU MULT SOARE! La munte sau la mare. Și un ZÂMBET…. DE VACANȚĂ!

Dora Tapos

Clinica nr 1 😍🤗 cele mai bune servicii pentru un zambet perfect 😁

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.