Urgențe stomatologice în perioada Covid 19

Uniklinic asigură serviciul de urgențe stomatologice cu respectarea standardelor de siguranță și a măsurilor de protecție impuse de epidemia de Coronavirus

URGENTE STOMATOLOGICE

Uniklinic asigură serviciul de urgențe stomatologice prin clinicile sale din Timișoara și Deva, de luni până vineri, între orele 12.00-16.00.

În contextul stării de urgență și a măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 2 din 21.03.2020, activitatea cabinetelor dentare este suspendată temporar, cu excepția intervențiilor stomatologice de urgență. Urgențele stomatologice pot fi efectuate în cabinete stomatologice listate pe site-ul Colegiul Medicilor Dentist Timis/Hunedoara unde  se trateaza doar urgențe stomatologice pe perioada epidemiei de coronavirus, cu respectarea unui set de reguli foarte stricte de siguranță și protecție, ce implică utilizarea unor echipamente personale de protecție complete, folosirea aparaturii specifice pentru sterilizarea cabinetelor si a spațiilor clinicii etc. Regulile de protectie anti-Covid trebuie să fie respectate în cadrul oricarei clinici dentare care dorește să desfășoare tratamente de urgență în această perioadă.

În conformitate cu reglementările actuale, Uniklinic oferă servicii stomatologice în regim de urgență la Timișoara și Deva, cu respectarea standardelor de siguranță, precum și a măsurilor de protecție ce se impun în aceste condiții, atât pentru pacient, cât și pentru personalul medical.

Măsurile suplimentare de dezinfectare și decontaminare anti-Covid limitează numărul intervențiilor pentru urgențe stomatologice ce se pot efectua în cadrul programului alocat. DE EXEMPLU, permitem accesul doar unui singur pacient în clinică (de la momentul intrării, până la finalizarea tratamentului și părăsirea clinicii), astfel încât să nu se întâlnească cu alte persoane. De aceea este necesar să solicitați o programare.

Pe de altă parte, toate echipamentele suplimentare de protecție, protocolul de decontaminare și dezinfectare specific anti-Covid, impun costuri suplimentare de 150 lei/vizita față de cele specifice unei intervenții în condiții obișnuite.

Iată ce aveți de făcut dacă vă confruntați cu o problema stomatologică ce necesită intervenție de urgență, care nu poate fi amânată: dureri acute, traumatisme, infectii,  abcese, sângerări, ulcerații ale mucoasei bucale.urgente stomatologice

  • Solicitați o programare prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziția dumneavoastră:
  • Pentru solicitările online, în cel mai scurt timp, veți fi contactați de unul dintre specialiștii Uniklinic. Acesta va identifica problema, va stabili necesitatea intervenției și va programa data tratamentului.
  • În cazul în care urgența reclamată nu poate fi soluționată cu mijloacele de care dispune pacientul și este necesară deplasarea la clinică, vă veți prezenta la sediul nostru, la data și ora indicate, cu respectarea măsurilor comunicate de către reprezentantul Uniklinic.

Uniklinic asigură serviciul de urgențe stomatolgice în clinica din Timișoara (începând cu data de 14 aprilie 2020) și Deva (începând cu data de 27 aprilie 2020) de luni până vineri, între orele 12.00-16.00.

Onorariul intervenției de urgență se determină estimativ la momentul discuției inițiale dintre medic și pacient, urmând a fi confirmată la momentul prezentării pacientului la clinică și stabilirii diagnosticului de certitudine pe baza CONSULTAȚIEI ȘI RADIOGRAFIEI. În ambele clinici, avem posibilitatea efectuării tuturor tipurilor de radiografii. Pentru orice informații legate de sănătatea dentară, ne puteți contacta prin mijloace de comunicare disponibile în acest moment, cu recomandarea de a limita – pe cât posibil – deplasările în afara locuinței.

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Echipa Uniklinic

Teodora Mânzat

Multumim doamna doctor Daniela Zaharie pentru ca Sophie zâmbește din nou. CU TOȚI DINȚII! Recomandam cu caldura tuturor părinților care se lupta cu displazia de smalț la copilași si care nu isi doresc anestezie generală. Multumim de asemenea si minunaților Florin si Adrian care au avut de fiecare data grija de noi! Much love!!

Vezi ce spun pacienții noștri

    Solicită o programare

    Completează formularul și un reprezentant Uniklinic te va contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.